Rólunk jelent meg a sajtóban

Rólunk jelent meg a sajtóban

Világgazdaság

Világgazdaság

Fejlesztés a Vajda Papírnál

 

Külföldi leányvállalatokkal erősíti piaci helyzetét a cég

 

Folyamatosak a beruházások a Vajda Papír Kft.-nél, a társaság a múlt évben 200 millió forintot költött új gépekre, az idén mintegy 1,7 milliárd forintot szánnak fejlesztésekre. Az export-értékesítés támogatására februárban Lengyelországban alapítottak leányvállalatot és áprilistól működik a németországi cégük is.

Tovább

Lojális dolgozóval könnyebb

Lojális dolgozóval könnyebb

VAJDA PAPÍR Több export, folyamatos fejlesztés, elkötelezett, motivált munkaerő – erre esküszik Vajda Attila, a Vajda Papír Kft. ügyvezető igazgatója. Az idén is két számjegyű növekedéssel számol a társaság, meg egy 25 millió eurós beruházással.

Tovább

Világgazdaság

Világgazdaság

 

 

Norvégiai üzemet vásárolt a Vajda Papír

 

Jelentősen bővítette soroksári termelőkapacitását a társaság.

 

Két új, nagy teljesítményű gyártósorának átadása révén tíz százalékkal évi 80 ezer tonna fölé emelte hazai gyártókapacitását Magyarország piacvezető higiéniai papír-gyártója és -exportőre, a Vajda Papír Kft. A négy hónap alatt elvégzett 1,8 milliárd forintos beruházás eredményeként már összesen 22 gépsoron folyik a termelés a Vajda Papír Kft. Ócsai úti telephelyén, ahol 15-tel 410-re emelkedett az alkalmazottak száma.

Tovább

Bővítette kapacitásait az Ooops! gyártója

Bővítette kapacitásait az Ooops! gyártója

Két új, nagy teljesítményű gyártósorának mai átadásával 80 ezer tonna fölé emelte hazai gyártókapacitását Magyarország piacvezető higiéniaipapír-gyártója és -exportőre, a Vajda Papír Kft. Az 1,8 milliárd forintos beruházással megvalósult fejlesztésnek köszönhetően a cégcsoport idei árbevétele várhatóan meghaladja a 30 milliárd forintot.

Tovább

Dunaújváros Online

Dunaújváros Online

Hozták a papírformát

 

Pénteken átadták a higiéniai papírtermékeket gyártó Vajda Papír Kft. 15 milliárd forintos beruházással elkészült gyárát Dunaföldváron. Az üzem száz új munkahelyet teremt a térségben.

Tovább

Világgazdaság

Világgazdaság

Jelentős fejlesztés a Vajda Papírnál

 

Átadták pénteken a higiéniai papírtermékeket gyártó Vajda Papír Kft. 15 milliárd forintos beruházással elkészült gyárát Dunaföldváron, amely száz új munkahelyet teremt a régióban.

Tovább

Forbes

Forbes

Norvégia után most Dunaföldváron is gyárat avattak: az ország legmodernebb, a régió legnagyobb papírgyárát

 

Új gyáregységet avatott a Norvégiában is gyárral rendelkező Vajda Papír, Dunaföldváron egy 15 milliárdos beruházás eredményét adták át.

Tovább

Portfolio

Portfolio

Kitarthat a magyar béremelkedés, és erre mindenkinek fel kell készülnie

 

Két számjegyű növekedés várható a forgalmunkban idén is, azonban a költségek is gyorsan növekednek, elsősorban a magas béremelkedés miatt - mondta a Portfolio-nak adott interjúban Vajda Attila, a Vajda-Papír Kft. ügyvezető igazgatója.

Tovább